آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۹۲۰۳۴

علوی: با مصوبات کمیسیون ماده ۵ مشکل محلاتی همچون نفرآباد و کن حل شد 

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به تصمیمات کمیسیون ماده ۵ در مورد محلات کن، نفرآباد، کرمان و اسلام آباد گفت: اتفاقات بزرگی در این محلات رخ داده‌ است به عنوان مثال امروز محله نفرآباد با رای کمیسیون ماده ۵ به یک کارگاه بزرگ ساختمانی تبدیل شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید احمد علوی عضو شورای اسلامی شهر تهران صبح امروز (سه شنبه ۲۴ مردادماه) در یکصد و هفتادمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به گزارش رئیس کمیسیون شهرسازی اظهار داشت: ما اگر انتقاداتی داریم که درست هم است، اما موظفیم که اقدامات خوبی که صورت گرفته را هم اعلام کنیم و به مردم امید بدهیم.

وی با اشاره به تصمیمات کمیسیون ماده ۵ در مورد محلات کن، نفرآباد، کرمان و اسلام آباد گفت: اتفاقات بزرگی در این محلات رخ داده‌است به عنوان مثال امروز محله نفرآباد با رای کمیسیون ماده ۵ به یک کارگاه بزرگ ساختمانی تبدیل شده است.

علوی با بیان اینکه ۵۴ هزار میلیارد تومان به عنوان انتفاع غیر در یکی از مصوبات کمیسیون ماده پنج مطرح شد، گفت: باید دقت شود که ۴۸ هزار میلیارد تومان مربوط به آزادسازی پادگان دوشان تپه است. اینکه ۵۴ همت درست باشد یا خیر، بحثی است و اختصاص بخش عمده‌ای از آن به یک طرح، بحث دیگری است.

علوی با بیان اینکه در سال ۹۰ مصوبه‌ای در شورا به تصویب رسید که سه بار از فرمانداری بازگشت داده شد، گفت: آقای قالیباف در آن زمان نامه نگاری انجام داد و موارد را مطرح کرد؛ این موضوع یکبار دیگر در سال ۹۰ مورد بحث قرار گرفته و مجلس مصوبه‌ای دارد که اختیاراتی را داده است و اگر هم اشکالی وجود دارد آنجاست و باید در مجلس مورد بحث قرار بگیرد و اینکه در مورد بخشی از مصوبات بحث کنیم و بخش دیگر را مورد توجه قرار ندهیم، اتفاق خوبی نیست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار